Vælg en side

Mange forældre har den samme tanke, når de skal købe en kravlegård til deres børn: Hvor stor skal den være? Vi vil gerne hjælpe dig med at vurdere dette.

En almindelig kravlegård i størrelse 90 x 90 cm er for det mindre barn, og kan give dit barn mange timer med sjov og leg. Derudover har Kravlegården i målene 100 x 100 cm plads til, at det lidt større barn kan udfolde sig fysisk og tumle rundt.

Når du skal vælge størrelse af din kravlegård, så kommer det an på, hvor meget plads du har til rådighed og hvor længe dit barn forventer at bruge den. Dit barn har brug for plads, hvis det skal føle sig komfortabel og have mange timers leg sammen med vennerne.

Hos Bedste-kravlegård finder du et stort udvalg af forskellig størrelser og farver. Vi har gode priser til dig, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige størrelse kravlegård, som passer bedst til dine børn.

Uanset hvilken størrelse du vælger, så er der garanti for mange timers god leg for børnene. Så kig på Bedste-kravlegårds store udvalg og find den Kravlegård som passer til dit barn – vi hjælper selvfølgelig med at guide dig.

Hvordan vælger jeg den rigtige Kravlegård?

Når du skal ud og købe en kravlegård, så er det vigtigt at vælge den rette. Det er nemlig ikke kun størrelsen, som du skal tage i betragtning. Hvis du vælger en model med de forkerte materialer eller funktioner, så vil din kravlegård måske ikke holde længe nok til at børnene har gavn af den.

Du bør derfor overveje følgende tre ting, når du skal købe en kravlegård:

  • Størrelse – Hvilken størrelse passer til dit barn? Mange forældre vælger ofte en lille kravlegård til det mindre barn, men du bør også overveje om et større model måske vil give dit barn mere plads.
  • Materialer – Det er vigtigt at have materialer af højeste kvalitet, da det sikrer at din kravlegård holder i mange år. Du bør derfor undersøge om materialerne er allergivenlige og hvor længe producenten giver garanti på deres produkter.
  • Funktioner – Det er godt at have ekstra funktioner på din kravlegård, såsom hængende legetøj og boldnet. På den måde vil dit barn aldrig kede sig, da der altid er noget andet at fordybe sig i.

Hos Bedste-kravlegård har vi et stort udvalg af forskellige modeller, så du er garanteret at finde din helt egen kravlegård. Vi tilbyder også gratis fragt, når du handler hos os, så det kan ikke blive nemmere.

Vi håber, at du finder den kravlegård som passer bedst til dine børn og kan se frem til mange timers sjov og leg!