Vælg en side

Der er ikke i Danmark lovpligtig krav om at bruge ridehjelm, når man rider. Dette betyder dog ikke, at det ikke anbefales stærkt! Der er nemlig flere gode grunde til at bære en hjelm på hesten.

Først og fremmest giver en ridehjelm dig som rytter ekstra beskyttelse, når uheldet skulle være ude. En hjelm kan nemlig mindske risikoen for alvorlige hovedskader, hvis man falder af hesten.

En anden vigtig ting at vide er, at alle hjelme der sælges i Danmark skal opfylde visse krav. Det betyder at de alle skal være CE-mærkede og lever op til reglerne der er sat.

Hos Bedste-ridehjelm har vi et stort udvalg af ridehjelme i god kvalitet, så du kan finde den helt perfekte hjelm til dig og din hest. Vi har gode priser på ridehjelme, så du kan give dig selv og din hest den bedst mulige beskyttelse. Det er altid en god idé at tage et kig på vores sortiment!

Ved at vælge en god kvalitets hjelm, så kan du give dig selv det bedste skydde og mindske risikoen for alvorlige skader. Det er derfor altid en god ide at investere i en kvalitetshjelm. Med den rette hjelm behøver du ikke at bekymre dig om din sikkerhed, men kan nyde rideturen!

Du skal selvfølgelig være opmærksom på størrelsen af ridehjelmen. Den skal være godt tilpas og sidde komfortabelt, når du rider. Dette er essentielt for at sikre den optimale beskyttelse.

Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige størrelse ridehjelm, så tag endelig fat i os. Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål.

God fornøjelse med din nye ridehjelm! 🙂